За съжаление в момента няма свободни работни места за Ферментатор.
Научете повече за други обяви за работа.
Търсене на работни места >>>Последни обяви за работа
Експерт Бизнес развитие
Файлмап Текнолоджи ЕООД | Добавен: 22. 9. 2023
Началник на сектор „Петролна база Сливен“ към отдел „Експлоатация и технология на съхранението на нефтопродукти” на Териториална дирекция „Държавен резерв” гр. Бургас
ТД Държавен резерв Бургас | Добавен: 22. 9. 2023
Експерт Отдаване под наем
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД | Добавен: 22. 9. 2023
Data entry specialist
ОЛ Диджитал Лтд - клон България | Добавен: 22. 9. 2023
Администратор въвеждане и обработка на данни с френски език
ЖЕСТИОН СОФИЯ ЕООД | Добавен: 22. 9. 2023
Tax Associate
Cargill Bulgaria | Добавен: 22. 9. 2023
Младши мениджър Стоково снабдяване, Buying Department (м/ж)
Лидл България ЕООД & КО. КД | Добавен: 22. 9. 2023
Касиер/ка
Plesio Computers | Добавен: 22. 9. 2023
Senior BI & Analytics Consultant
JTR | Добавен: 22. 9. 2023
Трейни в Търговска дирекция
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД | Добавен: 22. 9. 2023
New Business Developer
Оптимистика България ООД | Добавен: 22. 9. 2023
People Operations Support Coordinator / one-year contract, part-time /
Adecco Bulgaria | Добавен: 22. 9. 2023
Агент връзки с нови клиенти
Оптимистика България ООД | Добавен: 22. 9. 2023
Редовен докторант ( физик )
ЦЛ СЕНЕИ - БАН | Добавен: 22. 9. 2023
Financial Crime Solution Architect
Astrea Recruitment | Добавен: 22. 9. 2023
Асистент Търговец
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД | Добавен: 22. 9. 2023
Chief Engineer
JTR | Добавен: 22. 9. 2023
Стажант в Напитки
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД | Добавен: 22. 9. 2023
Директор Маркетинг
Файлмап Текнолоджи ЕООД | Добавен: 22. 9. 2023
Счетоводител /без чужд език/
Human Capital Store | Добавен: 21. 9. 2023
Работа: Ферментатор - Често задавани въпроси
👉 Каква е длъжностната характеристика на професията Ферментатор?
Ферментаторът е професия, свързана с използването на различни видове микроорганизми и ферменти за производство на продукти и хранителни добавки. Ферментаторът работи с микроорганизми и ферменти за производство на различни продукти, като хранителни добавки, инженерни материали, биофуранси, биотехнологични структури и др. Той трябва да интерпретира и изпълнява инструкциите на клиентите, да контролира качеството на продуктите, да поддържа и управлява лабораториите и да осигурява безопасност на производството.