За съжаление в момента няма свободни работни места за Лозар.
Научете повече за други обяви за работа.
Търсене на работни места >>>Последни обяви за работа
Настройчик шприц машина
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Техници поддръжка на машини
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Експорт мениджър в региона на бивша Югославия
Светът на инструментите - България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Мотокарист
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Специалист качество
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Автобусен шофьор
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Счетоводител
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Офис асистент - приемане на клиентски запитвания
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Офис Асистент
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Машинен оператор
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Монтажници на интериорни и входни врати
Каменов Корект ЕООД | Добавен: 28. 9. 2023
Автомонтьор-механик на камиони
Ванко Сервиз ЕООД | Добавен: 28. 9. 2023
Мебелист
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Снабдител
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Счетоводител
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Асистент трафик в логистичен отдел
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Тechnical Expert in Robotics and Automation
Артек Роботикс | Добавен: 28. 9. 2023
Sales Manager Hungary, Poland, Czech Republic
Светът на инструментите - България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Collections Specialist with English
Astrea Recruitment | Добавен: 28. 9. 2023
Работник в производство
Алфа Консулт България ООД | Добавен: 28. 9. 2023
Работа: Лозар - Често задавани въпроси
👉 Каква е длъжностната характеристика на професията Лозар?
Лозари са професионалисти, отговарящи за производството на вино. Те са отговорни за всички аспекти на производството на вино, включително избор на горски плодове, наблюдение на процеса на произвеждане, приготвяне на вино и продажба на продукта. Лозарите имат дълбоки знания за виноградарството, готварството и биохимията.