Главен експерт - 1 /една/ щатна бройка
МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО | Добавен: 1. 4. 2023
Главен експерт „БЗР и контрол на договори за ВиК материали“
Софийска вода АД | Добавен: 31. 3. 2023
Готвач - студена кухня
СМАРТ СТАФ ЕООД | Добавен: 28. 3. 2023
Готвач топла или студена кухня
СМАРТ СТАФ ЕООД | Добавен: 28. 3. 2023
Главен експерт в отдел „Емисии“ на дирекция „Държавен дълг“
Министерство на финансите | Добавен: 24. 3. 2023
Главен ревизор по безопасността на транспорта
Държавно предприятие „Национална компания Железопътна инфраструктура“ | Добавен: 23. 3. 2023
Главен експерт в отдел „Косвени данъци“ на дирекция „Данъчна политика“
Министерство на финансите | Добавен: 23. 3. 2023
Главен експерт
МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО | Добавен: 22. 3. 2023
Главен експерт
МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО | Добавен: 22. 3. 2023
Главна медицинска сестра
"Капитал Хелт Холдинг" ЕАД | Добавен: 17. 3. 2023
Главен юрисконсулт в дирекция „Правни дейности“ - 1 щ. бр.
МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО | Добавен: 16. 3. 2023
Готвач Студена кухня
ВАНИЛА 90 | Добавен: 15. 3. 2023
Готвач топла кухня
ВАНИЛА 90 | Добавен: 15. 3. 2023
Готвач
Cross Source | Добавен: 14. 3. 2023
Главен експерт в Дирекция „Риск“
Общинска Банка | Добавен: 10. 3. 2023
Главен експерт в отдел „Счетоводство и отчетност на бюджетни организации“ в Дирекция „Финансово-счетоводна“
Общинска Банка | Добавен: 10. 3. 2023
Главен експерт
МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО | Добавен: 8. 3. 2023
Готвач/ка
Бизнесс Аутсорсинг Солюшънс ЕООД | Добавен: 2. 3. 2023
Главен експерт
МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО | Добавен: 2. 3. 2023
Стажант Счетоводство - Главна книга
EVN България – Твоята енергия. Твоето бъдеще. | Добавен: 2. 3. 2023
Работа: Главен готвач - Често задавани въпроси
👉 Колко предложения за работа има за професията Главен готвач?
За професията "Главен готвач" в момента можете да намерите 18 оферти за работа в портала за работа RabotniMesta.bg.
👉 Каква е длъжностната характеристика на професията Главен готвач?
Главен готвач е отговорен за приготвянето на вкусна и правилно приготвена храна в ресторанти, кафене, морски бродове и други професионални хранителни заведения. Той управлява кухнята, избира продуктите, приготвя ястията, контролира качеството и предоставя професионално обслужване на клиентите.