За съжаление в момента няма свободни работни места за Глазировач.
Научете повече за други обяви за работа.
Търсене на работни места >>>Последни обяви за работа
Търговец Vivacom магазин /8 часа/ - гр. София
„Виваком България“ ЕАД
Risk engineer Ref:HQ1111
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Специалист Оптимизация на мобилната мрежа – гр. София (по заместване)
„Виваком България“ ЕАД
Кредитен консултант Ref:BNs1006
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Експерт спестовни и инвестиционни продукти град София Ref:BNs1004
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Експерт Частни клиенти - гр.Бургас Ref:BN1068
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Служители в производство
Тренквалдер ЕООД
Старши Експерт Устойчиво развитие Ref:8426
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Internal Auditor in Internal Audit Directorate Ref:HQ2326-1
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Техник Предоставяне на услуги – гр. Ямбол
„Виваком България“ ЕАД
Главен касиер – гр. Бургас Ref:BN1081
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Търговец Vivacom магазин – гр. Бургас
„Виваком България“ ЕАД
Старши специалист Мобилна комутационна мрежа – гр. София
„Виваком България“ ЕАД
Инженер Предоставяне на услуги – гр. Бургас
„Виваком България“ ЕАД
Оператори-производство
Волф и Мюлер Минералс България ООД
Търговец Vivacom магазин - гр. Русе
„Виваком България“ ЕАД
Консултант Продажби и Обслужване - Мега Мол София Ref:BN1039
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Експерт Спестовни и инвестиционни продукти - гр. Бургас Ref:BN1065
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Мениджър връзки с ключови МСП клиенти Ref:BN1062
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Head of Department - Card Operations Ref:5555
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Работа: Глазировач - Често задавани въпроси
👉 Каква е длъжностната характеристика на професията Глазировач?
Глазировачът е специалист, който прилага глазировка на храни и други продукти. Той използва различни видове глазировка, включително шоколад, мармелад, глазировки от какао и други. Той може да добавя красители, аромати и други добавки, за да подобри вкуса и вида на продукта. Той също така може да подготвя различни видове десерти, като парфюмирани торти, пирожни и други сладкиши.