За съжаление в момента няма свободни работни места за Ферментатор.
Научете повече за други обяви за работа.
Търсене на работни места >>>Последни обяви за работа
Инженер - поддръжка производство
Cross Source
Инженер - автоматизация на производството
Cross Source
Техник, Компютърно програмиране
EPAM Systems
Касиер-продавач (м/ж) 20 ч/седм. - Пловдив, ул. Рогошко шосе
Лидл България ЕООД & КО. КД
Машинен оператор
Cross Source
Касиер-продавач (м/ж) - сезонна заетост - Варна, ж.к. Левски, ул. Мир № 45
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач (м/ж) 20 ч/седм. - София, кв. Драгалевци, бул. Черни Връх 173
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач (м/ж) 30 ч/седм. - София, ул. Алабин № 35
Лидл България ЕООД & КО. КД
Хигиенист (м/ж) 20 ч/седм. - София, ж.к. Овча Купел 2, бул. Президент Линкълн № 76
Лидл България ЕООД & КО. КД
Старши специалист Техническа инфраструктура мобилна мрежа – гр. София
„Виваком България“ ЕАД
Касиер-продавач (м/ж) - София, ж.к. Хладилника, бул.'Черни връх' № 47
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач (м/ж) 20 ч/седм. - София, Ринг Мол, ул. Околовръстен път № 214
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач (м/ж) - София, бул. Мария Луиза № 58
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач (м/ж) 30 ч/седм. - София, Ринг Мол, ул. Околовръстен път № 214
Лидл България ЕООД & КО. КД
Инженер - КИП и А
Cross Source
Касиер-продавач (м/ж) - сезонна заетост - Бургас, ПЗ Север, ул. Пирин № 8
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач (м/ж) - събота и неделя - София, ул. Ботевградско шосе № 525
Лидл България ЕООД & КО. КД
Търговец Vivacom магазин – гр. Пазарджик
„Виваком България“ ЕАД
Касиер-продавач (м/ж) 30 ч/седм. - Монтана, бул. Трети март № 137 А
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач (м/ж) - сезонна заетост - Бургас, Мол Галерия, ул. Янко Комитов № 6
Лидл България ЕООД & КО. КД
Работа: Ферментатор - Често задавани въпроси
👉 Каква е длъжностната характеристика на професията Ферментатор?
Ферментаторът е професия, свързана с използването на различни видове микроорганизми и ферменти за производство на продукти и хранителни добавки. Ферментаторът работи с микроорганизми и ферменти за производство на различни продукти, като хранителни добавки, инженерни материали, биофуранси, биотехнологични структури и др. Той трябва да интерпретира и изпълнява инструкциите на клиентите, да контролира качеството на продуктите, да поддържа и управлява лабораториите и да осигурява безопасност на производството.